Guide til køb af smykker som gave

Det er ikke altid lige nemt at finde gaver til hende du holder af, men en ting er sikkert - de fleste kvinder elsker smykker. Et smykke er en vidunderlig gave at modtage - og for mange kvinder et sikkert tegn på kærlighed.
 
Hvis du er på udkig efter en gave til kvinden i dit liv, så tag et kig rundt på hjemmesiden her, hvor du finder ægte håndlavede smykker i både sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld.
 
Jeg laver desuden gerne personlige unika smykker, så hvis du selv har en idé til et smykke der vil vække begejstring, så kontakt mig endelig, så vi i samarbejde kan laves jeres drømmesmykke.
 
Et håndlavet smykke er en rigtig god gaveidé og kan være en meget personlig gave. Men det kan somme tider være svært at vælge en gave til en anden person. Når du overvejer at købe et smykke som gave til en anden kan det hjælpe hvis du stiller dig selv disse spørgsmål:
 
Er vedkommende mest til guld eller sølv? 
Prøv at komme i tanke om hvilke smykker personen normalt bruger. Hvis personen ikke går meget med smykker eller du ikke kan huske det, så prøv at tænke på om der er andre ting, f.eks. tøj, sko eller accessories, der fortæller noget om hvad vedkommende bedst kan lide.
 
Har vedkommende en klassisk stil eller kan hun bedst lide at skille sig lidt ud fra mængden? 
Her kan du både tænke på personens generelle stil og hvilke smykker hun normalt går med. Har hun en klassisk stil, så vælg et lille enkelt smykke, gerne med små hvide eller sorte sten. Kan hun lide at skille sig ud, så vælg et smykke man ligger mærke til, og som har et anderledes udtryk.
 
Er vedkommende meget feminin i sin stil eller hælder hun mere til det rå udtryk?
Hvis personen har en meget feminin stil, så vælg et feminint smykke, gerne med blomster og/eller sten i lyse farver. Er hun mere til det rå, så vælg smykker der har en rå eller rustik overflade, evt. med mørke sten.
 
Kan vedkommende lide at pynte sig eller er hun mere til det diskrete? 
Tænk på om hun i forvejen går meget med smykker og accessories, eller om hun f.eks. bare bære en enkelt ring og nogle små øreringe. Er hun mest til det diskrete, så vælg små enkle smykker, f.eks. små ørestikker, halskæder med små vedhæng eller en lille enkel ring. Pas på med for mange farver. Kan hun derimond lide at pynte sig, så gå efter lidt større smykker, f.eks. lange glamourøse øreringe eller en kraftig ring, gerne med farvede sten.
 
Prøv at besvare spørgsmålene en for en og du skulle gerne få en idé om hvilket smykke der er den perfekte gave.
 
________________________________________________________________________
 
  Personlig gave - Kæreste gave - Årsdags gave - Mors gave - Hende
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365