Velkommen til mit kunstneriske smykke univers

Jeg er autodidakt guldsmed og smykkedesigner og har beskæftiget mig kreativt med formgivning det meste af mit liv. Med en familie af kreative sjæle er det vel heller ikke helt tilfældigt, at min levevej skulle blive inden for formgivning. Min farmor var også guldsmed og hende og min farfar ejede en guldmine i den amerikanske stat Oregon. Jeg selv skulle dog lige forbi en del andre kreative veje, før jeg fandt det der får mit hjerte til at synge - at lave smykker.
 
I 2007 startede jeg mit firma der laver eksklusive og unikke smykker til kræsne og stilbevidste kvinder. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitetsmaterialer, som sølv og guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet.
 
At lave smykker falder mig meget naturligt. Det er en proces der næsten ingen begrænsninger har, hvilket gør det utroligt spændende. Det kræver en særlig form for koncentration - en koncentration der bringer mig ind i en bevidsthed af skønhed og fred, hvor verden stopper med at eksistere for en tid. Derfor er mine smykker lige så stor en gave til mig, som de er til dig.
 
Jeg er meget inspireret af naturens smukke, rå og upolerede verden, eventyr og gamle forgangne tider. Derfor elsker jeg at skabe smykker der giver en følelse af, at de ikke er af denne verden, men måske et magisk kongerige fra en længst forgangen tid. Jeg har altid en kunstnerisk og innovativ tilgang til formgivningen, men med en kompromisløs respekt for det æstetiske og praktiske. Smykker skal kunne bæres.
 
Jeg håber du finde noget du kan lide. Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. 
 
 
 
Jeg laver gerne personlige smykker. Har du et særligt ønske til et smykke, er du meget velkommen til at kontakte mig for et design møde, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Læs gerne min vejledning til bestilling af unika smykker her. Og se eksempler på bestillingsarbejde her.
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365