Håndlavede smykker i eksklusivt design

Smykker fra Signe Njust er ægte håndlavede smykker udført med traditionelle guldsmede teknikker. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig personligt. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv & guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet. Jeg laver gerne personlige design smykker. Hvis du har et særligt ønske til et smykke er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Se også min vejledning til bestilling af unika smykker her.
Gem
Gem
Gem

Petals pendre ørestikker

Lange flotte ørestikker med tre blade og kæde. Ørestikkerne er håndlavet i forgyldt sterling sølv. Kæden hænger fra ørestikkernes lås på bagsiden.
Ørestikkerne kan også bestilles uden kæde.
 
Størrelse
Ørestikkerne måler ca. 10x12 mm og kæden ca 72-73 mm.
 
Materiale
Forgyldt sterling sølv. Kan også bestilles i sølv eller oxyderet sølv.

Levering
Da alle smykkerne er håndlavede, lagerføres der ikke i webshoppen, men smykket produceres efter bestilling. Der må derfor forventes en leveringstid på op til 3 uger. Hvis det haster er du velkommen til at kontakte mig. Et udvalg af smykkerne findes i min fysiske butik og kan sendes i løbet af få dage
700,00 DKK
Petals pendre ørestikker
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365