Håndlavede smykker i eksklusivt design

Smykker fra Signe Njust er ægte håndlavede smykker udført med traditionelle guldsmede teknikker. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig personligt. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv & guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet. Jeg laver gerne personlige design smykker. Hvis du har et særligt ønske til et smykke er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Se også min vejledning til bestilling af unika smykker her.
Gem
Gem
Gem

Nimras ring

 
Nimras ringen bærer på en smuk facetteret kugle, der i al sin enkelhed tårner sig op over fingeren. Ringen er håndlavet, hvilket giver den en ekstra lækkerheds-faktor. Der er kælet for metallet og detaljerne og det afspejler sig i kvaliteten. Denne model er lavet i sterling sølv med ekstra kraftig 18 karat forgyldning, men kan også bestilles i oxyderet eller ren sterling sølv. Jeg har lavet en hel serie med denne smukke facet kugle, som også fås som øreringe og halskæde.
 
Størrelse
Ringskinnen måler 2 mm.
Facet kuglen er ca. 10 mm. bred og 7,75 mm. høj.
 
Materiale
Sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.
 
Levering
Da alle smykkerne er håndlavede, lagerføres der ikke i webshoppen, men smykket produceres efter bestilling. Der må derfor forventes en leveringstid på op til 3 uger. Hvis det haster er du velkommen til at kontakte mig. Et udvalg af smykkerne findes i min fysiske butik og kan sendes i løbet af få dage.
950,00 DKK
Nimras ring
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365