Håndlavede smykker i eksklusivt design

Smykker fra Signe Njust er ægte håndlavede smykker udført med traditionelle guldsmede teknikker. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig personligt. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv & guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet. Jeg laver gerne personlige design smykker. Hvis du har et særligt ønske til et smykke er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Se også min vejledning til bestilling af unika smykker her.
Gem
Gem
Gem

Nimras øreringe

 
En lille facetsleben kugle hygger sig for foden af en klassisk ørekrog. Enkelt og elegant. Nimras øreringene er minimalistiske og sofistikerede og passer perfekt til ethvert outfit, både råt og femimint. Jeg har lavet en hel serie med denne fine kugle, der også fås som ring og halskæde.
 
Materiale
Sterling sølv forgyldt med 18 karat guld. Fås også i ren sterling sølv.
 
Levering
Da alle smykkerne er håndlavede, lagerføres der ikke i webshoppen, men smykket produceres efter bestilling. Der må derfor forventes en leveringstid på op til 3 uger. Hvis det haster er du velkommen til at kontakte mig. Et udvalg af smykkerne findes i min fysiske butik og kan sendes i løbet af få dage.
1.200,00 DKK
Nimras øreringe
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365