Håndlavede smykker i eksklusivt design

Smykker fra Signe Njust er ægte håndlavede smykker udført med traditionelle guldsmede teknikker. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig personligt. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv & guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet. Jeg laver gerne personlige design smykker. Hvis du har et særligt ønske til et smykke er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Se også min vejledning til bestilling af unika smykker her.
Gem
Gem
Gem

Menelya ring

 
Menelya ringen er en af mine personlige favoritter. Jeg elsker kontrasten mellem det oxyderede sølv og det rene klare sølv. Den delikate blomst med de mange blade er inspireret af den smukke krysantemum blomst - og som det lille ekstra er den isat en lille diamant i midten. Fingerringen er håndlavet, hvilket giver den en ekstra lækkerheds-faktor. Der er kælet for metallet og detaljerne og det afspejler sig i kvaliteten. Denne model er lavet i sterling sølv, men kan også bestilles i forgyldt sterling sølv.
 
Størrelse
Ringskinnen er 2 mm.
Blomsten måler ca. 12-13 mm. i diameter.
 
Materiale
Sterling sølv, delvist oxyderet. Kan også bestilles i forgyldt sterling sølv.
Sten: Brilliant slebet diamant i kvaliteten Wesselton SI
 
Levering
Da alle smykkerne er håndlavede, lagerføres der ikke i webshoppen, men smykket produceres efter bestilling. Der må derfor forventes en leveringstid på op til 3 uger. Hvis det haster er du velkommen til at kontakte mig. Et udvalg af smykkerne findes i min fysiske butik og kan sendes i løbet af få dage.
1.300,00 DKK
Menelya ring
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365