Håndlavede smykker i eksklusivt design

Smykker fra Signe Njust er ægte håndlavede smykker udført med traditionelle guldsmede teknikker. Alle smykkerne bliver til på mit værksted i København og er 100% håndlavede af mig personligt. Jeg producerer kun et begrænset antal af hvert smykke og anvender kun ægte kvalitets materialer, som sølv & guld. Derfor er du er altid sikker på, at få et meget unikt smykke af høj kvalitet. Jeg laver gerne personlige design smykker. Hvis du har et særligt ønske til et smykke er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi i fællesskab kan skabe dit drømmesmykke. Se også min vejledning til bestilling af unika smykker her.
Gem
Gem
Gem

Nelde ringe

 test
Dette rustikke sæt ringe består af tre svungne ringe med de smukkeste sten - lys blå topaz, gylden grøn peridot og klar hvid zirconia. Ringene er håndlavede, hvilket giver dem en ekstra lækkerheds-faktor. Der er kælet for metallet og detaljerne og det afspejler sig i kvaliteten. Disse modeller er lavet i sterling sølv med ekstra kraftig 18 karat forgyldning, men kan også bestilles i oxyderet eller ren sterling sølv, samt 18 karat massiv guld.
 
Størrelse
Ringskinnerne er 2 mm.
Stenene måler 4,5 mm. i diameter.
 
Materiale
Sterling sølv forgyldt med 18 karat guld.
Sten: Topaz, peridot, cubic zirconia. Kan laves med andre sten efter eget ønske.
 
Levering
Da alle smykkerne er håndlavede, lagerføres der ikke i webshoppen, men smykket produceres efter bestilling. Der må derfor forventes en leveringstid på op til 3 uger. Hvis det haster er du velkommen til at kontakte mig. Et udvalg af smykkerne findes i min fysiske butik og kan sendes i løbet af få dage.
1.600,00 DKK
Nelde ringe
Signe Njust Smykker | Stockholmsgade 13, kld., 2100 Købenavn Ø - Denmark | Tlf.: 52246365